Program dešavanja na VIPOS-u za maj 2010.

U toku meseca maja 2010. godine našu školu će posetiti prof. dr Joakim Veber, održaće se književno veče, naši studenti će učestvovati na Višijadi u Grčkoj, ići će na studijsko putovanje u Nemačku, a održaće se i Festival studentskih radova.


Poseta prof. dr Joakima Vebera –
Rektor Univerziteta primenjenih studija u Štutgartu boraviće od 3. do 7. maja u Srbiji i tom prilikom posetiće našu Školu, koja sa ovim Univerzitetom ima saradnju  od 2002. godine.


Književno veče –
VIPOS će prve sedmice maja biti domaćin grupi beogradskih aforističara koji su, objavili novu knjigu aforizama posvećenu muško-ženskim odnosima. Promocija u našoj školi praktično će biti prvo predstavljanje te knjige u javnosti.

Višijada –
Studenti Škole, u periodu od 11 do 15. maja, učestvovaće na tradicionalnim sportskim susretima visokih škola Srbije, koji se ove godine održavaju u Paraliji u Grčkoj.


Studenti u Nemačkoj –
U periodu od 17. do 22. maja, petoro studenata VIPOS-a sa studijskog programa Elektronsko poslovanje, boraviće na Univerzitetu primenjenih studija u Štutgartu i tom prilikom učestvovati u nastavi zajedno sa nemačkim kolegama. To će biti sedmi put da studenti VIPOS-a posećuju Univerzitet u Štutgartu.


Festival studentskih radova –
Ovogodišnji Ffestival studentskih radova biće održan 25. maja, čime se nastavlja tradicija podsticanja i razvoja stručnih i kreativnih veština studenata VIPOS-a.

Оставите одговор