Veliki dan Otvorenih vrata

U Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u subotu 24. aprila 2010 godine održana je manifestacije “Veliki Dan otvorenih vrata”, kojom se naša škola promoviše valjevskim srednjoškolcima. 

 U amfiteatru VIPOS-a, professor dr Ivana Petrović, docent Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, održala je srednjoškolcima kreativnu radionicu “Lične preferencije i izbor studija i zanimanja”.

 Dr Ivana Petrović je potencijalnim studentima naše škole rekla da odluku o izboru studija donose u skladu sa svojim željama, ali da je najvažnije prethodno spoznati svoje realne mogućnosti i uskladiti ih da željenim ambicijama. „Kada se pronadje odgovarajuća mera izmedju svojih želja i sposobnosti, donosi se i prava odluka o izboru studija. Pri tome, treba razmišljati i unapred, ne samo šta ćete studirati, nego i koja će biti vaša poslovna karijera, kako će izgledati jedan vaš radni dan“, kazala je dr Petrović.
 

Predavanje dr Ivane Petrovic

 „Nekada smo prinudjeni da pravimo i kompromise u izboru studija i zanimanja, ali uvek treba znati šta je željeni cilj i stremiti ka njemu. Nekada radite posao koji vam ne odgovara, ali i u takvom poslu treba raditi na sebi i i podizati svoju vrednost na tržištu radne snage. Uvek aktivno tražite najbolje rešenje za svoju karijeru, a to se postiže i pravilnim izborom studija“, naglasila je dr Ivana Petrović.

 Valjevski srednjoškolci tokom “Velikog Dana otvorenih vrata” na VIPOS-u, u slušaonici 11 naše škole, mogli su posetiti izložbu studentskih radova, izdavačke delatnosti VIPOS-a i zanimljivih školskih fotografija.

Dan otvorenih vrata 2010.

Fotografije sa ove manifestacije možete da pogledate u našoj Foto galeriji.

Оставите одговор