Upis 2010/11. – akreditovane osnovne strukovne studije

Dragi budući studenti, drago nam je da se i ove godine u velikom broju, putem telefonskih poziva i ličnog dolaska interesujete o upisu na Visoku poslovnu školu strukovnih studija u Valjevu.
U prvu godinu osnovnih studija, VIPOS upisuje na akreditovane studijske programe Marketing i trgovina, Bankarstvo i osiguranje i Elektronsko poslovanje, ukupno 290 studenata i to:
    * 120 studenata koji se finansiraju iz budžeta i
    * 170 studenata koji plaćaju školarinu

Prijavljivanje kandidata 23., 24. i 25. juna 2010. godine od 8 do 15h. Prijemni ispit polaže se 2. jula 2010. godine, upis primljenih kandidata od 9 do 14-og jula isključivo prema objavljenom rasporedu.

Naknada za polaganje prijemnog ispita iznosi 5.000,00 dinara.

Za upis na sve studijske programe mogu da konkurišu kandidati sa stečenim srednjim obrazovanjem. Svi kandidati polažu prijemni ispit iz dva predmeta po izboru od predloženih šest :

    * Osnovi ekonomije,
    * Poslovna ekonomija,
    * Informatika,
    * Matematika,
    * Opšta informisanost i
    * Engleski jezik.

 Visina školarine:

    * za domaće državljane iznosi 54.000,00 dinara i može se platiti na jedan od sledećih načina: u celini pri upisu, platnom karticom u Školi, dve jednake rate, više rata putem administrativne zabrane na lična primanja roditelja ili čekova poslovnih banaka.
    * za strane državljane 1.200 eur -a u dinarskoj protivvrednosti

Svi ostali uslovi vezani za prijavljivanje, rangiranje i upis kandidata usklađeni su sa odredbama Zajedničkog konkursa i Pravilnika o studijama Vipos-a. Više informacija možete pročitati ovde.

Оставите одговор