Svečana dodela sertifikata

Visoka poslovna škola strukvnih studija iz Valjeva, Beogradska berza i Regionalna privredna komora Valjevo su potpisale sporazum o zajedničkoj saradnji. Sporazum o saradnji podrazumeva da se na teritoriji Kolubarskog okruga predavanja o Beogradskoj berzi, promociji berze i berzanskom poslovanju, obavljaju isključivo u saradnji sa VIPOS-om i Regionalnom privrednom komorom.

Tokom 2010. godine, održana su četiri seminara, od kojih su dva bila namenjena studentima Visoke poslovne škole strukovnih studija Valjevo, a druga dva su bila namenjena, kako studentima, tako i zaposlenima u  privredi (Korporativno upravljanje i Osnovni kurs o berzi).

Povodom druga dva seminara, 28.12.2010. u prostorijama Visoke poslovne škole strukovnih studija Valjevo, održana je svečana dodela sertifikata polaznicima kursa.

Podsećamo Vas, da je 27. aprila grupa od 53 studenta VIPOS-a, smera bankarstvo i osiguranje, posetila Beogradsku berzu, gde su tokom petočasovne obuke, koja je podrazumevala i konkretnu trgovinu na Berzi, stekli znanja o osnovama berzanskog poslovanja, trgovini na Berzi, radu investicionih fondova i poslovanju brokersko-dilerskih društava.

 

Оставите одговор