IX FESTIVAL STUDENTSKIH RADOVA

 

Dragi studenti i profesori,

U petak, 10. juna 2011. godine sa početkom u 10 časova održaće se deveti po redu Festival studentskih radova. Manifestacija ima za cilj da pruži priliku studentima da pokažu svoje stručne veštine i umetničke sklonosti.

 

 

I ove godine u takmičarskom delu Festivala očekuje vas veliki broj radova i projekata iz raznih oblasti kao što su informatika, marketing, menadžment, ekonomija i drugo. Izložbu hobija studenata upotpuniće fotografije, poezija, muzika i drugo. Gosti Festivala su studenti Visoke škole elektrotehine i računarstva strukovnih studija Beograd koji će u van takmičarskom delu predstaviti rad „Chroma key“, program koji omogućava brzu filmsku produkciju, a koji je predstavljen na Festivalu nauke 2010. godine.

Pobednike takmičarskog dela festivala tradicionalno očekuju novčane nagrade, a pored njih deveti festival obeležiće i druge interesantne nagrade, kao što je „nagrada publike“ – ovu nagradu publika dodeljuje takmučaru koji je po njihovom mišljenju pobednik, zatim „nagrada publici“ – nagrada koju će neko iz publike dobiti, kao i nagrade za učesnike umetničkog dela festivala.

Očekujemo vas na devetom Festivalu studentskih radova!!!

 

Program Festivala:

10 časova – Otvaranje Festivala, Amfiteatar

10 do 12 časova – Prezentacije stručnih radova I deo

12 časova – Otvaranje izložbe hobija, Studentski klub

13 časova – Prezentacije stručnih radova II deo

16 časova – Proglašenje pobednika festivala, dodela nagrada publici, dodela nagrade publike

S poštovanjem,
Organizacioni odbor Festivala

 

Оставите одговор