Pobednici X Festivala studentskih radova VIPOS-a

alt

 

„Informacioni sistem za evidenciju poseta u Narodnom muzeju u Valjevu“, naziv je pobedničkog, stručnog rada na upravo završenom jubilarnom, desetom Festivali studentskih radova Visoke poslovne škole strukovnih studija

 

alt

Pobednici X Festivala

 

 

Ovaj rad, čiji su autori Ivan Lukić i Ivan Dujović, studenti treće godine na smeru Elektronsko poslovanje, rešava problem zastarelog, „na olovku“, sistema evidencija u najposećenijoj kulturnoj instituciji u Valjevu, tako što na efikasan i za upravljanje jednostavan softverski način precizno beleži broj, vrste i sve aspekte poseta muzeju. Lukiću i Dujoviću je za prvonagrađeni rad pripala nagrada od 10.000 dinara.

alt

 

Drugu nagradu na ovogodišnjem Festivalu VIPOS-a osvojile su Dragica Stanojčić, Jovana Ranković i Slavica Živanović, studentkinje druge godine smera Elektronsko poslovanje, za rad „Informacioni sistem za ketering agenciju“. Njima je pripala novčana nagrada od 6.000 dinara. Trećenagrađeni rad nisi naziv „Aktivnosti bankara i računovođa u otrkivanju i sprečavanju pranja novca“, čije su autorke studentkinje prve godine smera Bankarstvo i osiguranje Slađana Pivić i Mirjana Pašić, koje su nagrađene sa 4.000 dinara.

 

alt

U delu stručnih radova Festivala predstavljeno je 11 radova studenata VIPOS-a iz svih oblasti ekonomije koje se izučavaju u školi – marketinga, menadžmenta, računovodstva, finansija i bankarstva, poslovne etike, međunarodnog biznisa i preduzetništva, kao i radovi iz informacionih tehnologija i elektronskog poslovanja. U okviru izložbe hobija, studenti su prikazali svoje umetničke sklonosti ka poeziji, muzici, umetničkim fotografijama, modnim kreacijama i rukotvorinama i oni su nagrađeni knjigama.

 

alt

Оставите одговор