Profesor VIPOS-a na INFOFEST-u

 

 

 

Profesor Visoke poslovne škole strukovnih studija mr Andrija Tošić učestvovao je na 19-om međunarodnom Festivalu informatičkih dostignuća INFOFEST 2012 u Budvi. Na skupu, koji poseti više od 1.000 učesnika iz svih zemalja regiona i EU i koji već godinama važi za najznačajniju stručnu manifestaciju iz ove oblasti u regionu, profesor Tošić je predstavio svoj rad „Osposobljavanje studenata VIPOS-a po ECDL standardu“, koji je uvršten i u zvaničnu publikaciju INFOFEST-a.
Valjevska državna visoka škola, naime, prva je visokoobrazovna institucija u ovom delu Srbije koja je dobijanje ECDL sertifikata koji izdaje Evropska komisija, uvela u program redovne nastave, tako da svaki student polaganjem predmeta Poslovna informatika stiče i ovu, popularno nazvanu, „vozačku dozvolu“ za računare.
Na INFOFEST-u učestvuju svetski tehnološki lideri i niz informatičkih kompanija sa regionalnim tržišnim renomeom. Pored promotivnih nastupa, u programu INFOFEST-a se održava i niz edukativnih i stručnih sadržaja, u vidu seminara, konferencija i predavanja.

 

Оставите одговор