Dodela diploma i nagrada najboljim studentima

 

Dan Visoke poslovne škole strukovnih studija obeležen je danas svečanom dodelom diploma i nagrada najboljim studentima.

 

Diplome je dobilo 130 studenata koji su osnovne i specijalističke strukovne studije završili u školskoj 2011/2012. godini.

Student generacije i najbolji diplomac je Milan Božić, koji je sa prosečnom ocenom 9,77 završio studije Elektronskog poslovanja. Najbolji student druge je Dragica Stanojčić (prosečna ocena 9,89) sa studijskog programa Elektronsko poslovanje. U prvoj godini troje studenata ima isti prosek 9, 89 – Mirjana Pašić, Marijana Trifunović i Sanja Obradović. Svi najbolji studenti nagrađeni su sa po 10.000 dinara i vrednim knjigama.

 

 

 

Na Visokoj poslovnoj školi trenutno studira preko 1.000 studenata na akreditovanim programima osnovnih studija Poslovna informatika, Poslovna ekonomija i Međunarodna poslovna administracija. U ovoj školskoj godini, jedina državna visokoobrazovna institucija u regionu upisala je na prvu godinu studija preko 300 novih studenata, od kojih 130 studira na teret budžeta. Povodom Dana škole, VIPOS je danas ugostio direktore srednjih ekonomskih škola iz Šapca, Loznice i Aranđelovca, s obzirom da na VIPOS-u studira jedan broj učenika iz tih gradova. Fotogaleriju možete pogledati ovde.

 

Оставите одговор