Vipos Android aplikacija

 

 

Vipos RSS aplikacija omogućiće Vam da, uz pomoć Vašeg Android telefona, budete u toku sa svim najnovijim dešavanjima na sajtu Viposa. Sada možete:

-brzo i pregledno čitati najnovije Vipos vesti,

-podesiti zvučna obaveštenja pri svakoj novoj vesti,

-podesiti veličinu teksta koja Vam odgovara,

-podeliti vesti sa svojim prijateljima.

 

Uputstvo za instalaciju VIPOS RSS aplikacije  putem telefona


Pomoću telefona posetite lokaciju vipos.rs/android/vipos.rss.apk i sačuvajte vipos.rss.zip datoteku u Vaš telefon. Preimenujte, tj. promenite ekstenziju preuzete datoteke iz vipos.rss.zip u vipos.rss.apk.

Neophodno je omogućiti instalaciju aplikacija koje ne dolaze sa Android Market-a. To možete uraditi štikliranjem stavke Settings > Applications > Unknown Sources na svom telefonu. Posle ovog koraka odaberite aplikaciju i instalirajte je kao i bilo koju drugu.  Po instaliranju, Vipos android aplikacija će se pojaviti na listi instaliranih programa na Vašem telefonu.

 

Uputstvo za instalaciju VIPOS RSS aplikacije  sa SD kartice

Potrebno je da preuzmete Vipos APK datoteku sa ove lokacije. Ukoliko to već niste uradili, potrebno je da, koristeći Market, prethodno instalirate neku od aplikacija za upravljanje datotekama poput ES  File Explorera ili Astro File Managera.
Neophodno je omogućiti instalaciju aplikacija koje ne dolaze sa Android Market-a. To možete uraditi štikliranjem stavke Settings > Applications > Unknown Sources na svom telefonu.

USB kablom povežite telefon sa računarom i na telefonu odaberite opciju “Disk drive”. Posle ovog koraka SD kartica će biti vidljiva na vašem računaru kao posebna memorijska jedinica.

Sledeći koraci su:

•    Kopirajte Vipos APK datoteku na SD karticu.
•    Pokrenite program ES File Explorer ili Astro File Manager iz menija sa aplikacijama.
•    Koristeći jedan od ova dva programa pronađite Vipos APK datoteku  koju ste prethodno smestili na SD karticu.
•    Odaberite je i pritisnite dugme Install na dnu ekrana.

Posle ovog koraka Vipos android aplikacija će se pojaviti na listi instaliranih programa na Vašem telefonu.

Оставите одговор