Novi moduli udžbenika za Uvod u poslovnu informatiku

 

 

Pripremajući za upis nove generacije studenata, Visoka poslovna škola strukovnih studija je za predmet Uvod u poslovnu informatiku, koji se izučava u prvom bloku nastave za sve studijske smerove, izdala nova tri modula udžbenika, čiji je autor profesor Andrija Tošić.

Reč je o modulima „Osnove informacionih i komunikacionih tehnologija“, „Korišćenje računara i rad sa datotekama“ i „Obrada teksta“, koji su u odnosu na prethodni udžbenik, kako kaže profesor Tošić, sažetiji, jasniji i kvalitetniji. Važna novina, naglašava autor, jeste što je u modelu „Obrada teksta“ uveden model pisanja u operativnom sistemu Windows 7 i Office 2007, s obzirom da je nastojanje škole da studentima, uz korišćenje savremene literature, omogući i ove računarske standarde. Pored toga, umesto da ga kupe odjednom, kao u slučaju prethodnog udžbenika, naši studenti sada ove module udžbenika za Uvod u poslovnu informatiku mogu kupovati u određenim vremenskim periodima, u zavisnosti od potrebe za modulom.

 

 

 

„Pored studenata, ove module novog udžbenika mogu koristiti i svi kandidati koji u VIPOS-u žele da polažu i dobiju ECDL sertifikat, odnosno, popularno nazvanu evropsku kompjutersku vozačku dozvolu“, poručuje autor, profesor Andrija Tošić.

Оставите одговор