Predavač VIPOS-a u projektu “Novi lideri”

Na današnjem skupu “Lead Up” u okviru projekta “Novi lideri” koji sprovodi međunarodna studentska organizacija AIESEC uz pomoć Ministarstva omladine i sporta Srbije, jedan od učesnika je predavač Visoke poslovne škole strukovnih studija Ivana Mijailović.
Projekat “Novi lideri” ima tradiciju dugu osam godina, a pokrenut je sa idejom da se jača liderstvo u Srbiji i da se mladi podstaknu na proaktivan način razmišljanja i pokretanje inicijativa, kako bi pozitivno uticali na društvo. Pored Valjeva, u narednom periodu u gradovima širom Srbije biće održano 15 sličnih skupova, a završni događaj, je Konferencija “Novih lidera”, koja će se održati 14. i 15. novembra u Narodnoj banci Srbije u Beogradu i koja će okupiti oko 200 mladih proaktivnih delegata iz cele Srbije, koji žele da čuju iskustva i savete ostvarenih lidera iz naše zemlje i regiona.
Pored Ivane Mijailović, predavača VIPOS-a, na današnjem “Lead Up” skupu u 17 časova u velikoj sali Gradske uprave, učesnicima će govoriti i Ivan Nastić, fizičar, speleolog i osnivač organizacije “Wild Serbia”, Andrija Marjanović, predsednik Društva istraživača “Vladimir Mandić Manda” i Tijana Jeremić, osnivač AIESEC lokalne kancelarije u Valjevu.

Оставите одговор