Obeležen Dan VIPOS-a

Visoka poslovna škola strukovnih studija, jedina državna visokoškolska institucija u regionu, 07. novembra je obeležila Dan škole.

Kao i prethodne 34. godine, koliko škola postoji, u centru pažnje svečanosti bili su najbolji studenti i diplomci VIPOS-a. U amfietatru škole, tim povodo, uručene su diplome za više od 150 studenata osnovnih strukovnih i specijalističkih studija, koji su školovanje završili u periodu od aprila do novembra ove godine, četvoro najboljih studenata na svojim godinama dobili su novčanu nagradu od 10.000 dinara, dok je 13 najboljih studenata na akreditovanim studijskim programima nagrađeno i vrednim knjigama.
Student generacije VIPOS-a u školskoj 2012/2013. godini je Dragica Stanojčić, koja je studije Elektronskog poslovanja završila sa prosečnom ocenom 9.81. Na prvoj godini studija VIPOS-a najbolja je Aleksandra Dragović (9.89), student programa Poslovna ekonomija, dok su najbolje studentkinje druge godine studija Marijana Trifunović (9.94) na Elektronskom poslovanju i Sanja Obradović (9.94) na studijskom programu Računovodstvo, revizija i porezi.
Nakon svečanosti uručenja diploma i nagrada studentima, za predstavnike srednjih škola iz Valjeva, Šapca, Bajine Bašte i Lajkovca, poslovne partnere i prijatelje škole, priređen je prigodan koktel, tokom kojeg su predavači VIPOS-a prezentovali programe saradnje sa srednjoškolskim ustanovama, stručne kurseve i seminare, kao i istraživačke projekte koje organizuje valjevska državna visoka škola.

Оставите одговор