VIPOS na Sajmu obrazovanja u Lazarevcu

 

 

Visoka poslovna škola strukovnih studija učestvovala je na trećem Sajmu obrazovanja koji organizuje neprofitna organizacija Omladina Lazarevca. U lazarevačkom Domu kulture na ovogodišnjem Sajmu pod nazivom “Kad porastem biću”, uz valjevsku državnu visoku školu, predstavio se i jedan broj fakulteta Univerziteta Beograd, državnih visokih škola i privatnih fakulteta.
    Kriterijumi da visokoobrazovne institucije dobiju poziv za učešće na Sajmu bili su da školuju deficitarna zanimanja za ovu beogradsku opštinu, odnosno, da mladi Lazarevčani u prethodnom periodu upisuju neku od škola ili fakulteta, kao što je slučaj i sa VIPOS-om. VIPOS je posetiocima Sajma obrazovanja predstavio osnovne i specijalističke strukovne studije, uslove prijema i studiranja, kao i sve ostale aktivnosti škole, a valjevsku državnu visoku školu predstavljale su na njenom štandu studentkinje Gordana Mosni i Biljana Ranković, inače Lazarevčanka.
    Ovogodišnji Sajam u Lazarevcu obuhvatio je u isto vreme i sajam srednjih škola na području te beogradske opštine, pa su broj izlagača i posećenost bili na visokom nivou.

Оставите одговор