Naša studentkinja najlepša devojka Valjeva

Dragana Milanović

 

Naša studentkinja, 20-godišnja Dragana Milanović, pobedila je na izboru za “Miss Valjeva 2014” i zvanično je proglašena najlepšom devojkom Valjeva. Dragani, koja je apsolventkinja VIPOS-a, ovo je bilo prvo učešće na takmičenju lepote, pa je time njen uspeh još i veći.
Izbor za mis organizovala je valjevska modna agencija “Novo lice”, po licenci kompanije „Miss YU“, koja organizuje zvanične izbore za najlepšu devojku Srbije.
“Zaista sam oduševljena i polaskana, jer uopšte nisam očekivala da bih mogla da dođem do titule, pošto mi je ovo bilo prvo učešće na izboru za mis. Prethodno, učestvovala sam samo na jednoj modnoj reviji, na jednom od prethodnih Sajmova venčanja u Valjevu. Modeling i manekenstvo su svakako privlačni, ali je u ovom trenutku prioritet uspešan završetak studija”, ispričala je Dragana koju, nakon dobijanja titule “Miss Valjeva”, očekuje i učešće u finalnom izboru “Miss YU” za najlepšu devojku naše zemlje.

 

Dragana Milanović

Studentkinja završne, treće godine studija marketinga i trgovine otkriva da dobar izgled duguje fitnesu i trčanju, dok je ranije trenirala odbojku.
U izboru za najlepšu devojku Valjeva učestvovalo je 13 kandidatkinja, a pored Dragane među njima je bila još jedna naša studentkinja, Andrijana Glišić koja je upravo upisala studije na valjevskoj državnoj visokoj školi.
 

Оставите одговор