Najbolji studentski rad posvećen unapređenju marketinga muzeja

Pobednik festivala

 

 

Na danas održanom Festivalu studentskih radova Visoke poslovne škole strukovnih studija pobedila je Biljana Ranković, studentkinja treće godine studijskog programa Marketing i trgovina, radom pod nazivom “Prilog unapređenju marketing strategije valjevskog muzeja”, mentora dr Biljane Rabasović.

Na manifestaciji koja promoviše primenu stečenih znanja i kreativnost studenata valjevske državne visoke škole i koja postoji već 12 godina, predstavljeno je 15 stručnih radova, projekata, završnih i istraživačkih radova, iz većine oblasti koje se izučavaju na VIPOS-u.

Po oceni stručnog žirija, drugu nagradu na Festivalu osvojila je Mirjana Uskković, studentkinja treće godine studijskog programa Elektronsko poslovanje za rad “Podrška razvoju ženskog preduzetništva u Srbiji”, mentora dr Snežane Rakić. Treću nagradu dobio je Nenad Živković, student treće godine studijskog programa Računovodstvo, revizija i porezi, radom “Uticaj amortizacije” na dobit preduzeća, mentora dr Momčila Vasiljevića. Najbolji takmičari ovogodišnjeg Festivala nagrađeni su novčanim nagradama od 10.000, 8.000 i 6.000 dinara, dok su svi učesnici dobili majice sa logoom VIPOS-a.
Pored radnog i takmičarskog karaktera, Festival studentskih radova imao je i karakter svečanosti, s obzirom da se obeležava u sedmici kada VIPOS obeležava 35 godina postojanja i rada. U umetničkom programu učestvovala je Jelena Lukić, učenica četvrtog razreda gitare srednje muzičke škole “Živorad Grbić” u klasi profesora Dragana Nikolića. Učesnike Festivala pozdravio je i član žirija, nekadašnji diplomac VIPOS-a i pobednik jedne od prethodnih manifestacija Ivan Stoilković, danas direktor “Urban-Tehniksa”.
U prethodnih 12 godina, Festival studentskih radova VIPOS-a okupio je više od 470 učesnika, sa preko 150 stručnih radova i umetničkih hobija, među kojima je bilo više od 60 pobednika.

 

Оставите одговор