Diplome i nagrade za najbolje studente VIPOS-a

Dodela diploma

 

U amfiteatru Visoke poslovne škole strukovnih studija održana je svečanost dodele diploma i nagrada najboljim studentima u školskoj 2013/2014. godini. Diplome je dobilo 160 studenata osnovnih strukovnih i specijalističkih studija, koji su svoje školovanje završili u periodu od aprila do novembra ove godine.

Što se tiče najboljih, čak pet studentkinja prve godine na studijskom programu Poslovna ekonomija ima isti prosek osena od 9,78: Katarina Vilotić, Ana Topalović, Slađana Lazarević, Maja Mijailović i Željka Ostojić. Najbolja na Poslovnoj informatici je Marijana Novaković (9,11), a na Međunarodnoj poslovnoj administraciji Ivana Radovanović (7,67). Najbolji studenti druge godine su Marija Mićanović na programu Poslovna ekonomija (9,50), Ivan Gačić na Poslovnoj informatici (9,11) i Marija Aleksić na Međunarodnoj poslovnoj administraciji (8,33).

Najzad, najbolji diplomci VIPOS-a u poslednjoj generaciji su Danijela Markoš sa studijskog programa Marketing i trgovina i Slađana Pivić sa Bankarstva i osiguranja, sa istim prosekom ocena od 9,60. Marijana Trifunović sa studijskog programa Elektronsko poslovanje i Sanja Obradović sa Računovodstva, revizija i porezi, sa prosekom od 9,96 su zajednički proglašene studentima generacije valjevske državne visoke škole.

Na svečanosti su nagrađeni i najbolji diplomci specijalističkih strukovnih studija: Đorđe Filipović sa poslovne informatike (9,33) i Milan Matić sa Upravljanja finansijama (9,67).

Studentkinje generacije dobile su novčanu nagradu od 10.000 dinara, uz vredne knjige koje su dodeljene i najboljim studentima na svim godinama akreditovanih studijskih programa.
VIPOS u petak 7. novembra, na Dan škole, obeležava 35 godina postojanja i rada.

Оставите одговор