Radionice za učenike Ekonomske škole

Radionica ekonomska

Uspešna poslovna saradnja naše i srednje Ekonomske škole nastavljena je i danas, organizacijom radionice za učenike drugog i četvrtog razreda Ekonomske škole, smera turistički tehničar.
    Uz pomoć naše profesorke Biljane Rabasović, oni su na današnjoj radionici „Organizacija događaja i odnosi sa medijima“ u amfiteatru VIPOS-a, imali zanimljiv zadatak da za javnost osmisle što značajniji, interesantniji i atraktivniji događaj, akciju ili priču, pozovu medije da isprate ta dešavanja i prezentuju im svoje ideje.

Radionica ekonomska

Pre ove, u našoj školi su profesori Momčilo Vasiljević i Nenad Mihailović održali radionicu obuke u virtuelnom preduzeću na temu „Poreske olakšice za zapošljavanje novih radnika“ za maturante Ekonomske škole. Uz radionicu, organizovano je i takmičenje timova srednjoškolaca na ovu temu, pa su najbolji od njih dobili šolje sa znakom VIPOS-a.
    Stručne radionice za učenike Ekonomske škole trajaće do kraja ove školske godine, a prve sledeće su u februaru u okviru poslovno-administrativne obuke i agencijsko-hotelijerskog poslovanja na engleskom jeziku.

Оставите одговор