Osnovni informatički kursevi – Obuka i sertifikacija po ECDL standardu

Visoka poslovna škola organizuje osnovne informatičke kurseve. Obuka za dobijanje sertifikata evropske kompjuterske vozačke dozvole – ECDL i školskog sertifikata.

Brzi razvoj informaciono komunikacionih tehnologija  njihov uticaj na sve sfere života  kao i promene koje pruzrokuju na svetskoj ekonomskoj sceni stvaraju sve zahtevnije uslove okruženja u kome poslujemo,  današnje radno mesto se ne može zamisliti bez računara. Nedostatak računarskih veština bitno utiče na privredni rast, produktivnost i inovacije. Obuka i sertifikacija po ECDL standardu mogu znatno doprineti u kreiranju inovativnije, efikasnije i produktivnije privrede. ECDL je međunarodno standardizovani SERTIFIKAT kojim se dokazuje kompjuterska pismenost i poznavanje rada na računaru, koja se koristi u 180 država sa preko 20 miliona učesnika.

Nastavni plan i program za START SERTIFIKAT ima sledeće module:

ecdl_kursevi

 

Nastavni plan i program za Core SERTIFIKAT ima sledeće module:

ecdl_kursevi1

  • Nastava: tri   do četiri puta nedeljno (u dogovoru sa kandidatima.
  • Obuka traje 40 +20 časova.
  • Broj polaznika: minimum 5 maksimum 15 po grupi.
  • Cena za START:12000 dinara (uračunato prvo polaganje modula, nije uračunata cena nabavke ECDL indeksa i literature za kandidate koji to žele).
  • Cena za CORE: 6000 dinara (uračunato prvo polaganje modula, nije uračunata cena nabavke ECDL indeksa i literature za kandidate koji to žele).
  • Mogućnost plaćanja u dve rate, na tekući račun: 840-963666-21 ( prva rata na početku kursa druga  rata do kraja kursa).
  • Obuka se izvodi na računarima koji imaju operativni sistem Windows 10 i Office 2016.
  • Po završetku kursa, polaznici dobijaju ECDL START, CORE ili SERTIFIKAT VIPOSA
  • Početak kursa: čim se formira grupa od 5 učesnika.

Predavač: mr  Andrija Tošić.


Uslovi rada:- Jedan polaznik – jedan računar- Video projekcija predavanja- Direktan pristup internetu- Rad u manjim grupama- Materijal (sveske, olovke,…)- Uverenje o položenom kursu- Prijatni uslovi rada
Škola organizuje i nezavisno polaganje ispita za sticanje ECDL licenci. Svi zainteresovani kandidati mogu da se jave na telefon 014-224-735 ili 232-644 radnim danima, u vremenu od 08 do 19 i da dobiju sve potrebne informacije.

Оставите одговор