AIESEC: Postani građanin sveta, volontiraj u inostranstvu!

Aisec

 

Međunarodna studentska organizacija AIESEC objavila je poziv za studente zainteresovane da ovo leto provedu u inostranstvu volontirajući na izabranom projektu uz upoznavanje različitih kultura sveta i sticanje praktičnih veština.
Reč je o projektu pod nazivom „Global Citizen”, koji je kao internacionalni program volontiranja namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta, koji se bave najrazličitijim temama: od tolerancije i edukacije, do ljudskih prava i liderstva.

Aisec

“Rusija, Rumunija, Poljska, Mađarska, Turska, Grčka, Brazil, Indija, Meksiko, Tunis i Egipat neke su od zemalja u kojima možete provesti leto 2015. volontirajući i radeći na svom ličnom usavršavanju. Uslovi učešća na ovom programu ne uzimaju u obzir oblast studiranja ili prosek na fakultetu, pa tako omogućavaju velikom broju mladih ljudi u Srbiji da učestvuje u Global Citizen programu. Sve što je potrebno da ispunite je da ste student, da imate nivo engleskog jezika B2 i želju za avanturom i nezaboravnim iskustvom”, kažu u organizaciji AIESEC o projektu “Global Citizen”.
Više informacija o učešću može se dobiti na veb sajtu AIESEC-a  gc.aiesec.org.rs.
AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata.

 

 

Оставите одговор