Novo predavanje za učenike Ekonomske škole

Predavanje

Uspešna saradnja srednje Ekonomske i Visoke poslovne škole strukovnih studija nastavljena je danas u prostorijama VIPOS-a novim stručnim predavanjem za đake ove valjevske srednje škole.
Profesorka Valentina Pavlović je za učenike četvrtog razreda, smera Poslovni administrator, pripremila predavanje na temu „Upotreba obrazovnih platformi u cilju unapređenja korporativnog znanja“, čiji je sadržaj upoznavanje sa okruženjem platforme MOODLE.

Predavanje

Predavanje

Predavanje

Tokom praktičnih vežbi na ovom predavanju, jedna grupa učenika Ekonomske bila je zadužena za sastavljanje obaveštenja, a druga za postavljanje sadržaja za zaposlene u „firmi“. Uz to, kao zadatak su imali izradu on-line testova za zaposlene, tako što su bili podeljeni u dva grupe, od kojih je jedna postavljala testove kojima se proverava znanje zaposlenih u „firmi“, a druga grupa da ih rešava.
Pre ovog predavanja, za učenike Ekonomske škole naši predavači su pripremili i realizovali zanimljive radionice iz oblasti Poslovne komunikacije, Međunarodnog marketinga i Računovodstva.

Оставите одговор