Program letnje studentske prakse

Kompanija Coca-Cola Hellenic uputila je poziv studentima završnih godina, apsolventima, diplomcima i polaznicima master studija da se prijave na jedinstven “Coke Summership” program prakse, koji ta kompanija organizuje uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije.

Program spaja edukaciju i treninge, rad sa mentorima, kao i realno poslovno iskustvo, pružajući polaznicima mogućnost sticanja neophodnih praktičnih znanja. U programu je do sada učestvovalo više od 100 polaznika u tri generacije, a njih 30 je nakon prakse dobilo posao u kompaniji.

Studenti će, tokom šestonedeljnog programa, imati priliku da usavrše svoje liderske sposobnosti, poslovnu komunikaciju i efikasno upravljanje vremenom, veštine u upravljanju projektima, kao i veštine prezentovanja. Polaznici će na nedeljnom nivou sticati iskustvo kroz četiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom i jednog dana interaktivnih predavanja, u kojima su predavači top menadžeri kompanije, ali i stručnjaci iz poslovnih organizacija sa kojima kompanija sarađuje.

Potvrdu o završenoj praksi dobijaju svi studenti koji završe program, ali i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija.