VIPOS dobio novi savremeni enterijer prizemlja zgrade

Zgrada Visoke poslovne škole strukovnih studija dobila je novi izgled pošto je završena realizacija dva investiciona projekta: Adaptacija enterijera prizemlja i ulaza uz izgradnju kose rampe za osobe sa invaliditetom, kao i Sanacija vodovodne i kanalizacione mreže u toaletima škole.

Kompletan enterijer prizemlja valjevske visoke državne škole sada je savremeno i adekvatno uređen, pošto su postavljeni novi podovi i zidovi, a formirana je i nova prostorija Studentske službe i Skriptarnice. Dva nova ulaza u zgradu VIPOS-a sa pokretnim vratima obezbeđuju uštedu toplotne energije i energetsku efikasnost objekta, dok spajanjem Studentske službe i Skriptarnice u jednu prostoriju, osim prijatnog i lepšteg prostora, Škola je rešila i problem manjka zaposlenih.

2016_uredjeno1 2016_uredjeno7 2016_uredjeno6 2016_uredjeno5 2016_uredjeno3 2016_uredjeno2

Radovi na adaptaciji i sanaciji koštali su 8,5 miliona dinara, po projektima VIPOS-a koje je prihvatilo Ministarstvo prosvete Srbije i odobrilo novac raspodelom investiocninih sredstava za ovu godinu. Deo radova finansirala je i Škola iz sopstvenih sredstava.

Izvođač radova bilo je valjevsko Preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom DES d.o.o, koje je posao dobilo na tenderu u junu i radove okončalo u predviđenom roku od dva meseca.