Predavanje Bojana Jovanovića o Veb dizajnu

Bivši student VIPOS-a Bojan Jovanović, sada suvlasnik agencije “Titan Web Design” koja se bavi izradom veb sajtova, održao je predavanje sadašnjim studentima studijskog programa Poslovna informatika.

Bojan je mlađim kolegama predstavio svoju agenciju, sajtove koje su izradili i tehnologije koje su koristili, kao i svoja iskustva u saradnji sa klijentima.

“Tema našeg druženja, pored prezentacije naše agencije, bio je Veb dizajn, prenošenje dosadašnjih iskustava u radu, dobronamerni saveti sadašnjim studentima kao budućim preduzetnicima i upućivanje na moguće probleme. Preneo sam im da je potrebno da se naoružaju strpljenjem i stalno graditi svoje znanje”, kaže Jovanović.

Kako ističe, znanja koja je stekao tokom svojih studija na VIPOS-u predstavljala su dobru temelju osnovu da se odluči za ovu vrstu biznisa.

“Naravno, dosta mi je pomogla i dobra komunikacija sa profesorima, koji vrlo rado dele svoje znanje. Tako da moj savet sadašnjim studentima VIPOS-a jeste da bez ikakvog straha mogu ući u ozbiljno bavljenje ovim poslom. Uz to, definitivno studentima treba dodatna praksa, tako se osete sve čari ovog zanimanja”, poručuje naš bivši student, a sada suvlasnik agencije “Titan Web Design”.