Radionice “iRevolucije” na VIPOS-u

Sedam zanimljivih predavanja i radionica trećeg dana “iRevolucije” održano je u Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija, koja je jedan od domaćina i organizatora ovogodišnje internet konferencije o najnovijim internet trendovima u digitalnom dobu.

Program “iRevolucije” u petak u VIPOS-u otvorilo je predavanje našeg profesora Đorđa Petrovića na temu “Izrada online prodavnice”, odnosno organizovanja prodaje na internetu, koje je održano u računarskom kabinetu naše škole.

Pored toga, u VIPOS-u su održane i radionice na teme “Tehnike čuvanja podataka vebsajta”, “Kako iskoristiti pun potencijal Linkedina”, “Promena – jedina konstanta”, “Otvorenim kodom do sopstvenog posla”, “Kako doći do bilo kog posla bez CV-ija” i “Tehnologije na periferiji IT zone kao pogodna tržišna niša za pokretanje biznisa”.

“iRevolucija”, koja je startovala 2014. godine i čiji je osnovni cilj digitalno buđenje Valjeva, održava se još danas. S obzirom da je ove godine koncept konferencije na studentima, na “iRevoluciji” je učestvovao i veliki broj studenata VIPOS-a.