Održana manifestacija „Moj kraj“

Treću godinu za redom u Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija održana je manifestacija „Moj kraj“, posvećena studentima prve godine osnovnih studija valjevske državne visoke škole, kako onima koji u našu školu dolaze da studiraju iz drugih opština i gradova, tako i domaćinima, studentima iz Valjeva.

Ukupno 18 prezentacija održano je za zainteresovane studente, a „lične karte“ svojih mesta, kao i znamenitosti i zašto ih treba posetiti, predstavili su studenti VIPOS-a iz Šapca, Loznice, Lazarevca, Koceljeve, kao i svih opština Kolubarskog okruga.

S druge strane, njihovi domaćini, studenti iz Valjeva, svojim prezentacijama predstavili su im svoj grad, od pojedinih naselja kao što su Tešnjar ili Gradac, preko samog centra, do prezentacija posvećenih manastiru Ćelije, valjevskim planinama ili znamenitom selu Brankovina.

Manifestacija „Moj kraj“ tako je i ove godine, na zanimljiv i ilustrativan način, približila studente naše škole iz drugih mesta i iz Valjeva. Ovom manifestacijom tradicionalno se u VIPOS-u obeležava kraj kalendarske godine i prvog semestra predavanja i vežbi.