Studenti posetili međunarodni sajam turizma

I ove godine studenti treće godine posetili su najznačajniju turističku manifestaciju u regionu, 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu.

Kao i svake godine, Sajam je okupio najznačajnije turističke agencije, saveze i organizacije, hotele, turističke centre, vazduhoplovne kompanije i međunarodne turoperatore, sa svih kontinenata, koji su predstavili najnovije ponude svojih usluga. Pored sve bogatije ponude domaćih izlagača, ove godine su bili zapaženi nastupi TO zemalja iz regiona, naročito zemalja bivše SFRJ i Grčke, zemlje partnera ovogodišnjeg sajma.

Studenti su se na najbolji način upoznali sa sajamskim nastupom, jer su sajmovi turizma izuzetno reprezentativni u izlagačkom i organizacionom pogledu. Bogat u pogledu multimedijalnog i interaktivnog nastupa, prezentacija, degustacija i raznovrsnih pratećih programa,  ovaj sajam posebno je privlačan širokoj publici.

Pored Sajma turizma, studenti su se upoznali sa ponudama još tri prateće manifestacije: Sajma suvenira, Sajma vina – Beowine i HOREC-a, sajma ugostiteljske opreme.