Pitanja za prijemni ispit

 

Primeri pitanja za polaganje prijemnog ispita nalaze se u INFORMATORU koji se može nabaviti u skriptarnici Škole kao i u dokumentu koji možete preuzeti ovde.

Primeri pitanja za polaganje prijemnog ispita po predmetima:

Vežbajte za prijemni pomoću online testova:

* Da biste pristupili online testovima neophodno je da se prijavite sa korisničkim nalogom: Korisničko ime: vipos Šifra: vipos
Napomena: Ukoliko započnete izabrani test molimo vas da isti završite i predate, kako bi sledeći korisnik mogao uspešno da uradi online testiranje.
U slučaju bilo kakvog problema sa online testovima možete nas kontaktirati na priprema@vipos.edu.rs.

Literatura za pripremu prijemnog ispita

  1. Test opšte informisanosti
  2. Poslovna ekonomija – Božidar Stavrić, Blagoje Paunović, Petar Bojović, – Poslovna ekonomija za I razred ekonomske škole, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Beograd, 2008. i novija izdanja.
  3. Osnovi ekonomije – Bogdanović Dragana, Ivanišević Gordana, Osnovi ekonomije, udžbenik za prvi razred ekonomske škole, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, Beograd, 2010. i kasnije;
    – Dragišić Dragoljub, Ilić Bogdan, Medojević Branko, Pavlović Milovan, Osnovi ekonomije, udžbenik za drugi razred ekonomske škole, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, Beograd, 2010. i kasnije.
  4. Informatika – Milan Čabarkapa, Računarstvo i informatika za prvi razred srednje škole, “Krug”, Beograd, 2015.

Besplatna pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita održaće se u junu 2021. godine. Raspored će biti blagovremeno objavljen na sajtu škole.

Prijave za pripremnu nastavu su u toku. Prijavite se ovde!

Dodatne informacije možete dobiti:

  • lično: Dan otvorenih vrata, sredom od 12 do 14h
  • putem telefona: 014/224-735; 232-644
  • putem e pošte: upis
  • putem facebook-a: facebook.com/vipos.rs