Studentska poseta BOSIS-u

Studenti II godine VIPOS-a koji slušaju predmet Upravljanje kvalitetom i ekologijom posetili su poznatu valjevsku kompaniju BOSIS, koja je sa primenom zahteva standarda ISO 9001 počela pre skoro dve decenije. Danas BOSIS ima sertifikovan Integrisani sdistem menadžmenta: ISO9001, ISO 14001 i OHSAS18001, a poseduje i sertifikat FSC za odgovorno poslovanje prema šumama.

Studeti su se u proivodnji upoznali sa delovanjem IMS-a u praksi, a potom im je u učionici BOSIS-a šef IMS gospodin Milun Trifunović predstavio IMS u celini, a posebno brojčane podatke o ciljevima i njihovom ostvarivanju tokom prethodnog perioda. Dao je i više odgovora na postavljena pitanja u vezi elemenata IMS-a.

Poseta je izuzetno dobro primljena od strane studenata jer im je omogućila da u praksi vide ono o čemu su slušali na predmetu Upravljanje kvalitetom i ekologijom.

Zahvaljujemo se kompaniji BOSIS na odlično organizovanoj poseti, čime su još jednom pokazali da su društveno odgovorna kompanija, koja kontinuirano izlazi u susret potrebama VIPOS-a da svoje studente što više povezuje sa praksom.