Studenti VIPOS-a gosti Domaćeg trgovačkog lanca DTL

Kao i svake godine u vreme održavanja Sajma privrede Zapadne Srbije / SPREG, studenti i profesori VIPOS-a gosti su Domaćeg trgovinskog lanca DTL i valjevske kompanije Europrom, na štandu „Domaća priča“.

Studenti su na ovogodišnjem SPREG-u imali priliku da od Bojane Perić, naše nekadašnje studentkinje, a sada PR menadžera Europroma i Domaćeg trgovačkog lanca, budu upoznati sa sistemom DTL-a, koji broji 13 članica iz svih krajeva Srbije, sa 650 maloprodajnih objekata i 5.500 zaposlenih, kao i sa obimom prihoda koji je DTL svrstao na treće mesto među trgovačkim lanicima koji posluju u našoj zemlji.

“Domaća priča” i robna marka “Domaće” koji obuhvata asortiman od više od 40 artikala proizvedenih u Srbiji koji se nalaze na prodajnim rafovima objekata DTL, za cilj imaju zaštitu, promociju i poslovni napredak domaćih proizvođača i trgovaca. Kako je objasnila Bojana Perić, DTL i Europrom na taj način sedmu godinu za redom šalju poruku koja je srž njihove misije – negovanje kvaliteta, saradnje i zajedničkog nastupa za unapređenje domaće, srpske privrede.

Nakon prezentacije, studenti VIPOS-a učestvovali su u zanimljivom kvizu koji je organizovala kompanija Europrom, odgovarajući na pitanja koja su se ticala DTL-a i „Domaće priče“.

Sajam privrede SPREG, u čijoj Hali 2 se nalazi štand „Domaće priče“, traje do subote 30. marta.