“Paketići puni ljubavi” za učenike OŠ “Nada Purić”


“Paketići puni ljubavi”, koje tradicionalno uoči dočeka Nove godine pripremaju studenti i zaposleni Visoke poslovne škole strukovnih studija, uz pomoć Deda Mraza stigli su na novu adresu – u specijalno odeljenje za učenike sa posebnim potrebama Osnovne škole “Nada Purić” u Valjevu.

Ukupno 26 učenika  ovog odeljenja, uzrasta od prvog do osmog razreda, dobili su novogodišnje paketiće sa slatkišima, slanim grickalicama i sokićima, koji su obezbeđeni zahvaljujući novčanim prilozima studenata i zaposlenih. Uz pomoć Deda Mraza, paketiće su uručili predstavnici Studentskog parlamenta Sandra Tomić i Jovana Živković, studentkinje druge godine osnovnih studija.

“ Kao i svake godine, akciju kojom obezbeđujemo novogodišnje paketiće za neku od ranjivih kategorija mališana iz našeg grada, sproveli smo jako brzo, a u nju su se uključili studenti, kao i zaposleni u našoj školi”, ispričale su Sandra i Jovana, dok je Deda Mraz uz priču i pesmu, deleći paketiće, zabavljao mališane.

Na akciji “Paketić pun ljubavi” zahvalila se direktorka OŠ “Nada Purić” Ana Savković, kao i nastavnici i roditelji učenika specijalnog odeljenja.