Važno obaveštenje za studente

Poštovani studenti,

Obaveštavam vas da će se, prema dopisu Ministarstva prosvete i tehnološkog razvoja od 5.05.2020. godine, nastaviti sa radom u prostorijama Škole počev od 15.05.2020. godine, uz poštovanje preventivnih mera.

  1. Preostala (on–line) predavanja na osnovnim studijama se završavaju 15.05.2020, a na master studijama se nastavljaju prema utvrđenom rasporedu.
  2. U nedelji od 18.05. – 23.05.2020. godine biće organizovano polaganje prvog kolokvijuma za predmete iz prolećnog bloka, koji nisu realizovani, zbog uvođenja vanrednog stanja. Raspored će biti objavljen u toku sledeće nedelje, po dobijanju uputstva za primenu obaveznih preventivnih mera od strane Ministarstva prosvete.
  3. U periodu od 25.05. – 06.06.2020. godine biće organizovan aprilski ispitni rok, čiji raspored ćete naknadno dobiti. (Napomena: U ovom roku, samo prvi kolokvijum mogu prijaviti i svi studenti koji prvi put slušaju predmete iz prolećnog bloka). Prijavljivanje kolokvijuma i ispita se može uraditi u nedelji od 18.05. – 23.05.2020. godine.
  4. Od ponedeljka 18.05.2020. godine i naredne tri nedelje, nastavnici koji su se izjasnili za održavanje konsultacija u Školi prema već utvrđenom rasporedu su sledeći: mr. Branko Matić, mr. Andija Tošić, dr. Đorđe Pavlović, mr. Vesna Marković, mr. Jelica Božanić, MA Nikola Stojanović i dr. Mlađen Vićentić. Ostali nastavnici su se izjasnili da će kao i do sada, naredne tri nedelje, držati on-line konsultacije.
  5. Odbrana seminarskih radova, projektnih zadataka i drugih predispitnih obaveza će se realizovati u dogovoru sa predmetnim nastavnicima.

Apelujemo na sve studente koji osećaju bilo kakve zdravstvene tegobe, da u narednom periodu ne posećuju Školu iz bezbednosnih razloga, shodno situaciji i preporukama koje su na snazi.

Rukovodilac Odseka :
dr. Mlađen Vićentić, prof. struk. studija.