Jubilarne nagrade zaposlenima u školskoj 2019/20. godini


Na Dan Akademije, 16. decembra 2020. godine,  dodeljene su zahvalnice i jubilarne nagrade za rad zaposlenima u Odseku Valjevo (prethodno VIPOS).

Jubilarna nagrada za dvadesetogodišnji rad u odseku Valjevo pripala je Dragani Vujanić, diplomiranom ekonomisti, zaposlenoj u studentskoj službi Akademije na poslovima samostalnog stručnotehničkog saradnika za studije i studentska pitanja. Kao alumnista ove ustanove, a sada zaposlena, Dragana je povodom jubileja istakla sledeće:

„Moja akademska edukacija započela je u ovoj instituciji, u kojoj radim od završetka studija. Na moje zadovoljstvo, svaki dan na poslu mi je ispunjen radom sa mladim ljudima, koji me motivišu da radim sa istom predanošću i voljom. Drago mi je da pratim razvoj njihove akademske karijere, od trenutka upisa na studije do sticanja akademskih zvanja. Takođe, želim da istaknem važnost timskog rada svih zaposlenih na Akademiji u cilju unapređenja kvaliteta znanja naših studenata.”

Jubilarne nagrade u 2020. godini dobilo je troje zaposlenih povodom 30 i 20 godina rada, i to su dr Đorđe Pavlović, dr Ilja Stanišević i  Dragana Vujanić.