Priznanje za radnika godine u školskoj 2019/20. godini


Uvek nam je zadovoljstvo da promovišemo timski rad naših zaposlenih, njihovu stručnost i inovativnost, preduzetiničke ideje i spremnost za kontinuirano usavršavanje.

U godini za nama, punoj izazova, sticanja različitih iskustava, kao i projekata, priznanje za radnika godine dodeljeno je Svetlani Krstić, diplomiranom ekonomisti, zaposlenoj na poziciji rukovodioca finansijsko-računovodstvenih poslova i rukovodiocu unutrašnje organizacione jedinice Službe računovodstva valjevskog odseka Akademije.

Nakon višegodišnjeg iskustva na računovodstvenim poslovima u našoj ustanovi, Svetlana ističe da joj se dopadaju ljudi sa kojima radi, raznolikost projekata i prilika da svakodnevno komunicira i razmenjuje iskustva sa kolegama koji su joj nekada bili profesori u ovoj ustanovi. Na pitanje šta joj se najviše dopada na poziciji rukovodioca Službe računovodstva, Svetlana naglašava da finansije nisu cifre nego ljudi, da oko sebe ima izuzetno dobar i stručan tim, koji je uvek spreman da ide korak dalje od očekivanog, da pomogne, ohrabri i pruži podršku. Set znanja i veština potrebnih za sastavljenje godišnjih i drugih periodičnih izveštaja izuzetno je kompleksan, a Svetlana ga, kontinuiranim učenjem i usavršavanjem, sa uspehom primenjuje.