Čestitka za Dan studenata


Dragi studenti,

U ime nastavnika, saradnika i svih zaposlenih u Akademiji, čestitam vam Dan studenata!

Iskreno  se  nadam  da  će  od  iduće  godine  Dan  studenata  biti  organizovan  nizom sportskih, edukativnih, humanitarnih i kulturnih aktivnosti uz druženje, muziku i dobru energiju!

U ovom trenutku vas pozivam da nastavimo da poštujemo propisane mere uz odgovornost prema svom životu i zdravlju, ali i zdravlju svih oko nas.

Koristim priliku da se zahvalim predstavnicima Studentskog parlamenta Akademije na svim aktivnostima, humanitarnim akcijama, projektnim idejama i požrtvovanom radu da se, i u ovim teškim vremenima, održi duh i suština studentskog delovanja i rada.

Cilj nam je da zajednički gradimo Akademiju kao modernu ustanovu visokog obrazovanja koja se stalno razvija, koja školuje tržišno potreban kadar sa primenljivim znanjima, koja učestvuje u saradnji sa privredom, učestvuje u međunarodnim projektima uz studentsku mobilnost, razmene i studijska putovanja, koja permanentno unapređuje kvalitet svog rada i rada Studentskog parlamenta, uvodi nove tehnologije u obrazovanje, na zadovoljstvo svojih studenata!

U Užicu, 04.04.2021.

predsednik Akademije dr

Ljubica Diković, prof.str.stud.