Akademija na Virtuelnom sajmu obrazovanja


Usled aktuelne epidemiološke situacije u našoj zemlji, tradicionalni prolećni Sajam obrazovanja preselio se na internet.

Na linku https://nakojicesfaks.collectivibe.com/booth/asszs pokrenut je Virtuelni sajam obrazovanja Srbije, a među više od 30 državnih i privatnih fakulteta i visokoškolskih ustanova iz cele Srbije, predstavlja se i Akademija strukovnih studija Zapadna Srbija – Odsek Valjevo (nekadašnji VIPOS).

Klikom na virtuelni štand valjevskog odseka Akademije, zainteresovani srednjoškolci i svi ostali potencijalni studenti mogu dobiti sve informacije o ustanovi, studijskim programima koje nudi, upisu na Akademiju i predstojećem prijemnom ispitu. Osim toga, mogu posetiti i društvene mreže na kojima je predstavljen valjevski odsek Akademije, preuzeti korisne brošure i postaviti pitanja.

Na Virtuelnom sajmu obrazovanja, valjevski odsek Akademije Zapadna Srbija predstavlja sve prednosti studiranja na državnoj visokoškolskoj ustanovi – od tradicije duge preko 40 godina, preko studiranja na teret budžeta i sticanja praktično primenjivih znanja, do mogućnosti studiranja na daljinu i master strukovnih studija.