Youth Fair – najveći karijerni događaj u regionu


Studenti Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija mogu se prijaviti na ovogodišnji Youth Fair, koji već godinama predstavlja najznačajniji događaj karijernog tipa u ovom delu Evrope i na kome svake godine učestvuje više hiljada studenata i diplomaca iz cele Srbije i regiona, u želji da se upoznaju sa najboljim poslodavcima i učine pravi korak u svojoj karijeri.

Ideja Youth Fair-a je razvoj mladih ljudi kroz povezivanje sa poslodavcima, kompanijama i institucijama. U skladu sa tim, osnovni cilj manifestacije jeste pružanje poslova i praksi diplomcima kao i neformalne edukacije kroz predstavljanje rada učestvujućih kompanija i institucija, kao i kroz radionice/predavanja kojima bi oni stekli nova teorijska znanja i praktične veštine u sferama svojih interesovanja.

Prijavom na Youth Fair studenti dobijaju mogućnost da dobiju praksu ili zaposlenje u najboljim kompanijama u Srbiji, direktno komuniciraju sa menadžerima za zapošljavanje, učestvuju na radionicama koje vode najveći stručnjaci, dobiju sertifikat za učešće na radionicama i predavanjima u okviru ovog događaja, kao i da predaju svoj CV, koji će poslodavcima biti na raspolaganju godinu dana.

Studenti zainteresovani za ovaj program više informacija i prijavu mogu pronaći na linku http://youthfair.rs/prijavi-se/.