Talentovani studenti Akademije – Marijana Milutinović

Nakon što je završila srednju školu u Mionici, Marijana Milutinović je odlučila da akademsku karijeru počne da gradi na Akademiji strukovnih studija Zapadna Srbija, Odsek Valjevo. Danas je student druge godine na studijskom programu Poslovna informatika. Na Akademiji joj se posebno dopada sadržaj njenog studijskog programa, kao i profesionalnost i stručnost profesora, koji ulažu maksimalan trud kako bi studente pripremili za uspešnu profesionalnu karijeru.

Marijana se bavi fotografijom. Zahvaljujući svom hobiju, ona na kreativan način izražava svoje emocije i daje stvarnosti drugu dimenziju. Kako ističe, najviše voli da fotografiše prirodu jer tako može da istakne lepotu sveta oko nas. Svaka fotografija joj predstavlja zadovoljstvo i uspeh, a posebno je ponosna na svoje učešće na izložbi hobija studenata povodom Dana Akademije, 16. decembra 2020. godine. Svima koji žele da se bave fotografijom poručuje da je ovo divan i kreativan hobi, a da inspiraciju za dobru fotografiju mogu pronaću uvek i u svemu što privlači pažnju i pokreće maštu.

Budućim studentima Akademije Marijana poručuje: „Akademija je pravi izbor jer nudi dosta mogućnosti za profesionalno usavršavanje. Jedino što treba da uložite je svoj trud i rad.“