Početak školske 2021/22. godine

Danas je na Akademiji strukovnih studija Zapadna Srbija, Odsek Valjevo, počela školska 2021/22. godina. Prijem 42. generacije studenata osnovnih strukovnih studija Poslovne ekonomije i Poslovne informatike započeo je intoniranjem državne himne i održan je uz poštovanje aktuelnih epidemioloških mera.

Dr Mlađen Vićentić, rukovodilac valjevskog odseka Akademije, prof. Vesna Marković i dr Marina Janković-Perić poželeli su dobrodošlicu novim studentima, kao i uspeh u toku studija i sticanje novih znanja i veština koje će im omogućiti dobro pozicioniranje na tržištu rada i uspešnu poslovnu karijeru.

Pomoćnik rukovodioca za nastavna pitanja, dr Marina Janković-Perić, studentima je pojasnila kalendar rada sa posebnim osvrtom na strukturu prvog bloka nastave. Takođe je objasnila način realizacije nastave u predstojećem semestru, predstavila Moodle platformu, kao i segment Studentski servisi na sajtu Odseka, koji sadrži sve bitne informacije za studente.

Prof. Vesna Marković, pomoćnik predsednika Akademije za nastavnu delatnost, istakla je značaj celoživotnog učenja i poželela studentima uspeh na osnovnim studijama, kao i nastavak školovanja na master studijama.

Svim studentima prve godine želimo srećan početak studiranja i puno uspeha u akademskom svetu u koji su danas zvanično zakoračili!